Kompetenciák

  • Rendszertervezés
  • Hardverfejlesztés
  • Szoftverfejlesztés, beágyazott rendszerek
  • Adatbázis-, és tranzakció-kezelés
  • Adatbányászat, prediktív analízis
  • Gépi tanulás, mesterséges intelligencia
  • Gépi látás, képfeldolgozás

Megoldások

Komplex topológiájú
ipari infrastruktúrák felügyelete

(villamos hálózat, vasút, közút)

DETECTeye product line
LYNX Eyed Electrician

(villamos hálózat)

Nagy kiterjedésű villamos hálózati topológiák elemeinek – oszlopok, vezetékek vizuális távérzékelés alapú vizsgálata - a szenzorrendszer összeállításától a BI rétegig. Evvel a megoldással kiváltható a villanyszerelői szakemberes hálózatbejárás és tervezhető karbantartási munkákkal javítható a hálózat állapota prediktív módon.

LYNX Eyed Chaser

(Vasút)

Vasúti infrastruktúra monitorozása vonatokra szerelt vizuális szenzorrendszerrel - a szenzorrendszer összeállításától a BI rétegig. A vasúti infrastruktúra javítását és prediktív, megelőző karbantarásokat tudunk inicializálni a napi rendszerességgel készített és kielemzett vizuális adatokból!

LYNX Eyed Road Inspector

(Közút)

Forgalomtechnikai objektumok detektálása és regisztrációja sztereó képrögzítő rendszerrel járművekből - rendellenességek felismerése és riasztás küldése. 3D pontfelhő alapú városmodellek aktualizálása olcsó szenzorrendszer adataiból.

GPT alapú kontakt center támogatás

Chat, telefon, email

A Cheppy egy gpt alapú teljes körű call-center és tech support megoldás. Lefedi az összes lehetséges kommunikációs csatornát, chaten telefonon és email-en történő ügyfélkérdésekre is adekvált válaszokat kapunk segítségével. Támogatja az ún. co-pilot üzemmódot, ahol az operátorok és a bot egymást segítve dolgoznak az ügyfelek kiszolgálásán.

bővebben

Meter-Eye fogyasztásmérő leolvasó applikáció modul

Android- és iOS-alapú, ügyfélszolgálati applikációk számára

Az energetikai szolgáltató applikációjába beépülő modul képes felhasználói interakció nélkül az okostelefon kamerája segítségével automatikusan leolvasni a fogyasztásmérő gyáriszámát és a skála értéket. Ezeket továbbítja az applikáció interfészének, ilyen módon pedig egyszerűen, hatékonyan és biztonságosan rögzíti az adatokat a számlázási rendszer számára.

bővebben

Műholdas vegetáció elemzés

Lynx Eyed Forester

Légvezeték hálózatok, mezőgazdasági területek biztonsági övezetében lévő vegetáció elemzése fotogrammetrikus távérzékeléssel, műholdas multispektrális felvételek alapján.

A jelenleg elérhető műholdas adatgyűjtési, képfeldolgozási és gépi látás technológiák alkalmasak arra, hogy a földfelszíni vegetációt távérzékeléssel nyomon tudjuk követni.

A növényzet sűrűségére, magasságára és jellemző típusaira tudunk konkrét megállapításokat tenni  nagyjából méteres geolokalizációs pontossággal.

Gyártás minőségbiztosítás (Orvosi eszközök, autóipar)

Lynx eyed Product Inspector

Automatizált, audiovizuális adatokon alapuló gyártási folyamat ellenőrzés gépi látás technológiák használatával. Az elkészült termékeket vizuális jellemzőik alapján hibakategóriákba tudjuk sorolni.

Olyan eseményeket tudunk felismerni hang-, vagy videostream alapján, melyek veszélyeztethetik a gyártási folyamatot, vagy munkavédelmi előírásokba ütköznek.

A detektált előjelek alapján akár preventív módon is megakadályozhatóak az üzemi balesetek.