Meter-Eye fogyasztásmérő leolvasó applikáció modul,
Android- és iOS-alapú, ügyfélszolgálati applikációk számára

Költséghatékony, kényelmes, megbízható: tegye egyszerűbbé, hatékonyabbá és biztonságosabbá a fogyasztásmérő-leolvasást az energetikai szolgáltató applikációjába beépülő gépi látás modul segítségével.

Mire képes az energetikai szolgáltató applikációjába beépülő gépi látás modul?

Egyszerű és hatékony diktálás, egy okoseszköz segítségével

Az energetikai szolgáltató applikációjába beépülő gépi látás modul képes felhasználói interakció nélkül az okostelefon kamerája segítségével automatikusan leolvasni a fogyasztásmérő gyáriszámát és a skála értéket. Ezeket továbbítja az applikáció interfészének, ilyen módon pedig egyszerűen, hatékonyan és biztonságosan rögzíti az adatokat a számlázási rendszer számára.

Világszinten egyedülálló megoldás

Az energetikai szolgáltató applikációjába beépülő gépi látás modul olyan megoldás, mely nemcsak hazánkban, de világszinten is egyedinek számít. Hatékonyságának záloga, hogy az applikációba beépülő gépi látás modult a mérőállások leolvasására már Magyarország legnagyobb áramszolgáltatója is használja.

Nem véletlenül, hiszen a beépülő modul segítségével a fogyasztók a nap 24 órájában, ügyféleszolgálati beavatkozás nélkül, néhány perc alatt végezhetik el a mérőállás lejelentését.

Kérdése van, esetleg kipróbálná, gyakorlatban is megtekintené a modult?

Amennyiben szeretne választ kapni a modul működésével kapcsolatos minden kérdésére, vegye fel velünk a kapcsolatot! Szakembereink készséggel várják jelentkezését és részletes válasszal szolgálnak minden fontos kérdésre.

Ha pedig szeretné az alkalmazás működését élőben is megtapasztalni, kérjen időpontot egy személyes bemutatóra, ahol nem csak elméletben, de gyakorlatban is megismerheti az ügyfélszolgálati gépi látás modul működését.

Milyen előnyökkel jár az ügyfélszolgálati gépi látás modul alkalmazása?

  • Költséghatékonyság

A mérőleolvasóknak nem kell kimenni a fogyasztási helyre, hiszen a fogyasztó saját okoseszköze és az applikáció segítségével egyszerűen leolvashatja a mérőállást és pillanatok alatt elküldheti továbbíthatja azt a szolgáltató számlázási rendszere felé.

  • Kényelem

A fogyasztó a meghatározott lejelentési időszakban akkor végezheti el a diktálását az applikáción keresztül, amikor szeretné. Az alkalmazás garantálja, hogy nem feledkezik meg a lejelentésről, hiszen a digitális határidőkről kérés szerint figyelmeztetést kap.

  • Kompatibilitás

A modul Android és iOS rendszereken futó applikációk esetében egyaránt használható, így gyakorlatilag minden modern mobileszközzel kompatibilis.

  • Megbízhatóság

Az applikáció garantálja, hogy a leolvasott értékek megfelelnek a valóságnak, a mérőről készült képek pedig automatikusan feltöltésre kerülnek az adatbázisba.

Kinek éri meg a modul használata?

  • A szolgáltatónak

A beépülő gépi látás modul minden olyan energetikai szolgáltató számára hatékony megoldást kínál, akik saját applikáció segítségével szeretnék gyorsabbá, egyszerűbbé és megbízhatóbbá tenni az óraállások lejelentésének folyamatát.

A modul segítségével többé nincs szükség arra, hogy a mérőállások leolvasását külön erre a célra alkalmazott dolgozó végezze, hiszen ezt mostantól a fogyasztók egy intelligens applikáció segítségével is megtehetik. Ezáltal Ön szolgáltatóként rengeteget spórolhat, ráadásul a számlázás és az adminisztráció folyamatát is egyszerűbbé, gördülékenyebbé és megbízhatóbbá teheti.

Az applikáción keresztül beérkező adatok pedig akár különböző statisztikai célokra is felhasználhatók, melyek lehetővé teszik a szolgáltatások jövőbeli javítását, fejlesztését.

  • A fogyasztónak

A beépülő modul garantálja, hogy a mérőállások lejelentése gyorsan, egyszerűen és biztonságosan történjen. Nincs szükség arra, hogy a fogyasztó otthon ülve várja a leolvasást, de arra sem, hogy hosszú perceket töltsön a telefonos lejelentéssel. Okostelefonja vagy tablete kamerája segítségével elég lefotóznia a mérőállást, amit a szolgáltató saját applikációján keresztül pillanatokon belül, gyorsan és biztonságosan továbbíthat a számlázási rendszer felé.

A fogyasztónak ráadásul attól sem kell tartania, hogy megfeledkezik a lejelentési időszakról, hiszen az applikáció minden hónapban figyelmezteti őt a közelgő leolvasási időszakra, vagy épp arra, hogy a határidő lejárta közeleg.

Mindemellett az applikációban rögzített diktálások megőrizhetők, így lehetőség van annak biztosítására is, hogy a fogyasztók azokat, akár havi bontásban megtekintésére akár egy hosszabb időszakra visszamenőleg az adott felületen.

Miért kiemelkedően hatékonyak a modul segítségével működő applikácók?

A legtöbb, egyszerű mérőállás bejelentő applikációban továbbított fotó vagy manuális, billentyűzeten történő bevitel segítségével rögzíthetjük a mérőórák aktuális állását. Ezek a módszerek azonban rengeteg hibalehetőséget rejtenek magukban.

A manuális bevitel során könnyen előfordulhat, hogy a fogyasztó elgépel valamit, míg egy egyszerűen továbbküldött fotó könnyen homályos vagy nem megfelelően exponált lehet, ami megnehezíti az adatok leolvasását. Arról nem is beszélve, hogy utóbbi esetben a mérőállások leolvasását általában külön ügyfélszolgálatos kollégák végzik.

Az energetikai szolgáltató applikációjába beépülő gépi látás modul azonban kiszűri a hibalehetőségeket és köztes, emberi beavatkozásra sincs szükség.

Az okostelefon kamerájának segítségével automatikusan képes leolvasni a fogyasztásmérő gyáriszámát és a skála értéket, a pontos értéket pedig az applikáción keresztül azonnal rögzíti a számlázási rendszer számára.

Ilyen módon pedig nemcsak időt és energiát, de pénzt is spórolhatunk, hiszen nincs szükség sem óraleolvasóra, sem pedig ügyfélszolgálatos kollégák köztes beavatkozására. A leolvasás és diktálás folyamat teljes mértében automatizálható.

Kapcsolatfelvétel

Abban az esetben, ha szeretne többet tudni a modul működéséről, kompatibilitásáról, vagy épp az alkalmazás lehetőségeiről, vegye fel velünk a kapcsolatot. Az ITQS Kft. szakértő kollégái készséggel várják kérdéseit és

Ha pedig szeretné az alkalmazás működését élőben is megtapasztalni, kérjen időpontot egy személyes bemutatóra, ahol nem csak elméletben, de gyakorlatban is megismerheti az ügyfélszolgálati gépi látás modul működését.

Elérhetőségeink:

IT Quality Services Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Cím: 1054 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 48.
Telefon: +36 (1) 784 2972
Fax: +36 (1) 784 2972
E-mail: info@itqs.hu